VD-ord

CDON är en nytänkare inom e-handeln. Vi var pionjärer redan när vi startade i slutet av 1990-talet och nu förnyar vi branschen en gång till genom att samla över 1 500 handlare på vår marknadsplats. Vi är Nordens ledande lokala digitala marknadsplats med två miljoner aktiva kunder. Under de första 20 åren hade vi fokus på inköp, lager och logistik, men nu har vi vridit om vår modell och istället blivit ett teknikbolag som hjälper andra att sälja på nätet.

Tidigare behövde vi mycket kapital för att köpa in produkter som vi hade i lager, nu har vi istället mycket talang och kreativitet för att utveckla nya digitala tjänster för att andra ska lyckas med sin försäljning. Vår vision är att förenkla digital handel för nordiska e-handlare och kunder. Genom att attrahera fler handlare så blir fler produkter tillgängliga för konsumenter till bättre villkor, vilket lockar fler besökare i en positiv spiral som driver fortsatt tillväxt.

Nya CDON är en skalbar marknadsplats som ger våra handlare en effektiv säljkanal. Handlare ansluter sig till CDON för att dra fördel av vår marknadsposition, trafik samt verktyg för att driva försäljning. Vi erbjuder en effektiv, lättillgänglig och skalbar plattform med tillgång till två miljoner konsumenter så att handlarna kan fokusera på sin egen kärnaffär. Konsumenter vänder sig till CDON för att jämföra och handla på en gemensam sajt med miljontals produkter, enkelt jämförbara priser, enkla betalningar samt snabba leveranser Vi arbetar aktivt för att erbjuda konsumenterna relevanta produkterbjudanden som löser deras vardagsbekymmer. Vår marknadsplats ska vara enkel och lättförståelig för alla. Vi har uppnått mycket under de senaste tre åren.

Vi har lagt en grund för tillväxt och lönsamhet samt för nya tjänster för att driva e-handel. Vi har engagerade, drivna medarbetare med rätt kompetens inom e-handel. Tillsammans kommer vi alltid vara pionjärer i vår bransch och fortsätta att vara en drivande kraft i nordisk e-handel.

Kristoffer Väliharju

VD på CDON